sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

81. Kesä ja sen pikku ihanuudet


1.

Eilen lauantaina kävimme Julian kanssa aamupäivästä ratsastamassa ponit. Koko aamun oli paistanut aurinko täydeltä taivaalta, joten t-paidalla tarkeni vihdoin ratsastaa! Ratsastettiin siis samaan aikaan, joten ratsastuksesta ei ole ollenkan kuvia.

Alkukäyntien jälkeen aloin heti ratsastamaan kunnolla jo käynnissä, jossa poni toimi hyvin, lukuunottamatta ylimmääräistä pään, hännän ja jalkojen heiluttelua kesän ihanuuksien, sääskien ja muiden pikkupistiäisten ärsytysten takia. Kun päästiin ravaamaan, niin ötökkä ärsytys hellitti ja Syppe alkoi liikkua kunnolla. Ravasin ensin ihan vain ympyröitä ja voltteja pyöritellen, sekä K.N:än loivaa kiemurauraa ratsastaen.


2.
3.
Vaihdeltiin myös aika paljon suuntaa ravilisäysten ja käyntisiirtymis lävistäjillä. 
Hetken päästä istuin kunnolla satulaan ja aloin ratsastamaan ravissa hetken ympyrällä, ja sitten kouluohjelman raviosuuksia pienissä pätkissä. Kun oltiin päästy menemään kaikki pätkät 'kunnolla' läpi, niin mentiin koko raviohjelman käyntiin asti. Sitten poni sai hetken hengähtää.

Menin myös pari kertaa käynnin, jonka jälkeen tein koko ohjelman laukat. Oikea laukka nousi tahmeasti, mutta laukka jo melkein pyöri! Vasemman laukan nosto oli jo paljon parempi ja tämäkin laukka oli melkeimpä pyörivä ja kolmitahtinen. Laukka-käyntisiirtyminen ei ole vieläkään parhaimmasta päästä, mutta pari kunnon siirtymää kyllä tuli. Menin sitten koko ohjelman kerran läpi.

4.
5.
6.

























Loppuraveihin otettiin satulat poissa, ja humputeltiin menemään myös ilman kuumia kenkiä. Annoin aika paljon ohjaa, että Syppe saisi venyttää kaulaa niin paljon kuin haluaa. Ravien ja käyntien jälkeen
 käytiin vielä hetki syöttelemässä poneja kentän laidassa. Tallissa hoidettiin Syppe ja Bonde ja käytiin ottamassa parit kuvat tallin pihassa, ennen kuin päästessttiin ponit tarhoihinsa.

7.
8.
9. Julia ja Bönde
10.
11. Kuvaukset jatkuivatkin vielä hetken ponin päästy tarhaan Pikku-ruutin ja Syppyrän rapsutushetkellä.

12.

13.
 Mitkä kuvat olivat mielestäsi parhaita?

4 kommenttia:

  1. Nauran tolle kuvalle 12 😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo rutski näyttääki tuossa aika idiootilta :DD sai itsekki nauraa sille hetken ;D

      Poista
  2. Ihania kuvia, syppyrä on niin söpö<3 sut on haastettu -> http://ellipo.blogspot.fi/2015/06/haaste-hevosbloggaajille.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos syppe on :* ja jee vihdoin haasteita ;)

      Poista