sunnuntai 9. marraskuuta 2014

43. Kaksi karvaturria ja paljon kuvia

Käytiin tänään ratsastamassa Siljan kanssa ponit aamupäivällä kun kerrankin ehdittin valosan aikan tallille ja saatiin kuvaajakin mukaan niin blogikin saa päivitystä. Tallilla haettiin ponit sisään, harjattiin, varustettiin ja lähdettiin kentälle. Ratsastettiin aluksi toisten poneilla eli minä Bonella ja Silja Sypellä. Kenttä oli tosi kova ja vain puolella kentällä pystyi  ratsastamaan, sillä se ei ollut niin jäässä.  Aina kun kenttä ei ole niin hyvässä kunnossa niin Bonde alkaa sipsuttamaan ja varoo astumista kunnolla ja kompastelee vaikka kenttä ei olisi oikeasti niin huono. Mutta asiaan !

Bonde oli ihan kivaa vaihtelua, kun pääsi erinlaisten ponienkin selkään. Mutta en nyt kerro sen tarkemmin mitä Bondella tein, mutta enimmäkseen pyörittelin ympyröitä ja taivuttelin


Sitten vaihettiin ponit ja Syppe tuntui tosi raskaalta ratsastaa Bonden jäälkeen, mutta hyvin Silja sen oli saanut kuuntelemaan ja notkistumaan. Joten poni oli kiva alottaa suoraa kunnon ratsastus. Sypelläkin ratsastin ympyröitä ja kaikkea mahdollista mutta en laukkaa ei-niin-hyvän kentän vuoksi.
Käytiin lopuksi ottamassa parit kuvat lähimetsässä ja tässä parhaimpia otoksia

1.

2.

3.

4.

5. ah ei-niin-edustukselliset ponit :D

6.

7.

8.
Siljan blogin löydät tästä
Mikä oli  lempi kuvanne?

10 kommenttia:

 1. Siis todella hieno ulkoasu sulla!! Ja tää blogi muutenkin vaikuttaa kivalta! :)

  Http://moonshinesnow.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! Ja käyn katsomassa sun blogin :)

   Poista
 2. Onpas syppyrä hienona vaikka kyllä munkin ratsastuksellakin oli jotain vaikutusta siihen XD. Sain ihan uutta puhtia kouluratsastusuralle ku sain sypenkin tonnäköseksi ;D. Ja hieno uus ulkoasu! Jajaja kiitti linkistä mun blogiin tulkaas kaikki lukemaan mitä tälle kirjavalle karvaturrille sattuu ja tapahtuu, blogini kaipaa uusia ja aktiivisia lukijoita :))

  VastaaPoista
 3. Voi kun kivan näkösiä poneja, lempikuva on nelonen! :) Jäin seurailemaan teidän menoa:)

  http://anskujapelle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Teidän banneri on uskomattoman hieno! :) Tykätään

  - Sofia ja Josefina
  http://www.puuheppa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Pakko kysyä muuten että miten olet saanut muokattua blogia niin että vain tämä itse tekstialue on tällaisella peessillä pohjalla ja muu on lehtitaustan päällä. Itse en ole saanut tätä muokattua millään että vain tekstialue olisi erillisellä pohjalla taustaan nähden, joten jos sulta löytyy jokin vippaskonsti niin ois ihan huippua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaihdat blogin malliksi vesileiman niin se tulee muistaakseni automaattisesti puoli läpinäkyväsi :)

   Poista
 6. Tosi kivoja kuvia! :) ja söpöjä poneja :3

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista