Päätähdet

Nimi: Reina, 
Kutsumanimi: Nana, Nansku, Pikkuheppa...
Syntynyt: 5.3.2008, Liettua

Rotu: Liettualainen ratsuhevonen, (Budjonnyitä, arabia)
Sukupuoli: Tamma
Säkäkorkeus: yli 160cm

oma 23.4.2016 ->


Herkkä ja itsekäs tamma, oikea neiti, joka ilmaisee oman mielipiteensä varsin selvästi. Silti hyvin tottelevainen ja kiltti yhden ihmisen hevonen, ja ihmiseen luottaessa kävelisi vaikka rotkoon saakka. 

Ratsastettavuus vaihtelee hevosen pääkopan mukaan ääripäästä toiseen. Sileällä osaamista pidemmälle, mutta ei lihasta ja kuntoa niiden näyttämiseen. Estepuolella, sillä sen oikealla puolella osaamista ja innostusta löytyy väihtään 120-tasolle asti, jossa kilpaillut Liettuassa. Parempaa hevosta minulle saisi etsiä!


nanan rakennekuvat 2016
Nimi: Annika 
Kutsumanimi: Annika, Annikki, Amppu, Anni...
Syntynyt: 31.12.2001

Rotu: Vaaleaverikkö
Sukupuoli: Tyttö
Säkäkorkeus: n.164cm

Aluksi ehkä vähän hiljaisen ja ujon oloinen, mutta heti vähän tutustuttua juttua kyllä riittää, enkä ole ujoa nähnytkään. Kun hiusten väri on mitä on, niin välillä jutuissa eikä tekemisissäni ole päätä eikä häntää, mutta vaadittaessa yritän olla myös asiallinen.

Ratsastus ja hevoset ovat kiinnostaneet aina, mutta vasta 2010 aloitin käymään ratsastuskoululla. 2011 sain mahdollisuuden siirtyä Takkulaan liikuttamaan poneja ja valmentautumaan Tanjan opissa, ja samalla linjalla ollaan vieläkin, vaikka mukana pyörii myös oma hevonen.

Valokuvaus on myös lähellä sydäntä, ja kameraa raahaan lähes poikkeuksetta aina tallilla mukana. Ottamiani kisakuvia löytyy osoitteesta annikaspics.galleria.fi

Instagram @annikarajanti & @teamrajanti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti