tiistai 15. heinäkuuta 2014

38..Abc:n kisaviikonloppu

Viimeviikonloppuna oli naapuritallilla kanslliset koulukilpailut joissa oli myös
alueluokkia ja menin helppo B K.N specialin ja B:3.


LAUANTAI

Herätyskello soi 7.00 ja lähdettii tallille kahdeksalta. Tallilla oltiin noin 8.10 ja hain Sypen karsinasta käytävälle " harjauspaikalle". Poni oli ollut yön ulkona joten se oli aika likainen. Harjasin ja letitin ponin ja kello alkoi olla jo lähelle puolta kymmentä. Kävin vielä vähän syömässä ennen kuin laitoin ponille varusteet ja itselle kilpavaatteet. Kisapaikalla menin suoraan verkkaan. Poni oli aluksi jäykkä, mutta vertyi kyllä kun jonkun aikaa ratsastelin. Radalla poni hyyty täysin eikä enää liikkunut kunnolla minekkään suuntaan eikä ravilisäyksestä tullut yhtään mitään. Mutta syppe oli kuitenkin yllättävän rento koko radan läpi. Prosenttejen kuuluttajalla oli jotain ongelia sillä pisteitä oli jotain 240 ja kuulluttaja sanoi  64% joka ei ole nuilla pisteillä mahdollista. Prosentit olivat sitten oikeasti 54%. Paremminkin olisi voinut mennä mutta hyväksytyt paperit saatiin ja ei oltu viimeisiäkään joten voi olla edes vähän tyytyväinen ensimmäiseen helppo B;n rataan eli k.n:ään.


SUNNNUNTAI

Tallilla oltiin 7.30 ja poni käytävälle ja harjaamaan ja letittämään. Syppe oli nyt ollut yön sisällä jotta olisi edes vähän pirteämpi kuin eilen. Ponille satula ja suitset, omat varusteet päälle ja kohti Abc:tä. Poni liikkui verkassa nyt ihan kunnolla josta osa syy oli pitemmät kannukset. Radallakin poni liikkui hyin vaikka yksi rikko tuli laukassa. Heti radan jälkeen lähdin taliin letittämään Tiltaa kun kukaan siellä oleva ei osanut kiepsuttaa lettejä "nutturoiksi". Äiti tuli kisapaikalta takkulaan joten pääsin autolla takaisin näkemään prosentit ja hakemaan pöytäkirjat. 64%. Paremmin kuin lauantaina! Tästä vielä kehittymään ja seuraavia kisoja kohti :)  kuvat saan viikon päästä nii niitä sitten jossain postauksessa julkaisen.



ai niin se ork:n kisapostaus on vähän jäänyt, noo siittä sen verran että menin siis 70 ja 80cm seura ja alueluokat. Molemmat meni puhtaasti ja 80cm:stä tuli sininen ruusuke mukaan eli 2.sija ensimäisestä aluestartistani.  29.5 olin kalajoella hyppäämässä 80cm ja vihreä ruusuke tuli mukkaan. Oli yli neljäkymentä lähtijää ja olin kahdeksas :)  Sunnuntaina lähden Pihkalaan hevosleirille joka kestää viikon  ja siitä ehkä jopa postausta tulee.  Tuossa alhaalla pari kuvaa ork:n kisoista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti