torstai 18. heinäkuuta 2013

13. " Esteitä Päin! "

Noniin eli tänään Pevukilla estetunnilla ekaa kertaa olin joten siittä seurasi vain aika paljon epäonnistuneitaja selättömiä hyppyjä, mutta kyllä sieltä parikin onnistunutta hyppyö tuli :)

Tallilla oltiin pyörineen päivineen joskus puol kymmenen maissa. Kivahan se on jokapäivä kun tallille menee niin joutuu sinne pyörällä polkee n.4km kiviniemestä virppaa(:  Nii aina se lähtö tallilta myöhästyy ku ei jaksais millää polkee joapäivä kaheksaa kilometri. Mut takasi tähänpäivään: varusteltiin Bonde ja Pevuli siinä normaaliin rutiiniin sitte ja tallin ovella poni kohti ulkoilmaa oltiin varmaan joskus viittä vaille tai vähän jälkee. Jalustimien säädössä kesti aika kaua ku piti alkaa kierteitä vääntää. Itsenäiset alkuverkat.


eka mentii linjalla sillai että eka oli ravipuomit(neljä puomii) sit sen jälkee käynii siirtyminen ja taas ravipuomit. Sit sen jälkee laukkaymppyrä ja ympyrän jäkee käyntiin siirtyminen ja sit käynnissä semmonen et pomit oli sarjalla jossaoli viis "estettä" ni ne oli sillai vinoo mut ne oiti mennä suoraa.
Sitsama toiseensuuntaan.

Sitte ne puomit pistettii ristikoiksi nii mentii pelkkää kaarevaa linjaa et siinä välissä oli este nii sitä  ja linjan toista osaa ja sit toiseensuuntaan sitne nosi pystyiksi ja lopulta 60senttisiksi oksereiksi ;)




                                                   pevukilla oli vähän virtaa :DD


















 Oisko kiva jos tekisin jonku erikoispostauksen  ?
Kommentoikaa töhän minkä haluutteniin koitan toteuttaa mahollisimman paljon:)


-Annika










2 kommenttia: