maanantai 28. joulukuuta 2015

Vihdoinko talvi?


Joulukalenteri saatiin nyt alta pois, ja jokaisena päivänä sain julkaistua luukun, vieläpä aamulla ennen kouluun lähöä kaikkina muina päivinä paitsi parina viimeisenä päivänä luukut ehtivät juuri ja juuri oikealle päivälle. Ainakin omasta mielestäni luukkujen sisältöjen laatu loppua kohti vain heikkeni. En siis saanutkaan kaikkia huippu ideoitani touteutettua, vaan varaluukut piti ottaa käyttöö. Ensi vuoden kalenterista taas ei ole minkään maailman tietoa ehdinkö/jaksanko tehdä tai keksinkö edes uusia ideoita. Mutta mitäs te piditte tämän vuoden joulukalenterista? 

Nyt joulukuun 28. päivänä voi sanoa jo, että joulu oli ja meni, niin nopeasti kuin se vain suinkin pystyi. Minä ainakin olen viime päivät ollut kotona tekemättä mitään, jos elokuvien katsomista ja joululahjasuklaiden syömistä ei lasketa. Olenhan tietenkin myös käynyt tallilla tekemässä aamu-ja iltatalleja, sekä poneja liikuttamassa jäisen kentän salliessa. Kenttä on näyttänyt uhkaavan paljon luistelukentältä, mutta toissa yönä sataneet lumet helpottivat asiaa, ja tänään pääsin jo laukkaamaan Sypellä ilman, että poni kompuroi liukkauden takia ainuttakaan kertaa. 

Ruutia kiinnosti puhelin niin kauheasti täänään aamulla
 Joulun alla täällä Oulussa oli niin pimeää ja lumen määrä oli ihan mitätön, joka vaikeutti myös osaltaan tonttukuvauksia. Onneksi lunta on nyt kuitenkin tullut jo sen verran, että talvi olisi vihdoin saavuttanut meidätkin. Mutta nyt vasta alkaa ne ihanat yli kymmenen asteen pakkaset, jossa ratsastus ei ole enään kovin mukavaa. Onneksi on olemassa toppatakit ja kaikki talvivarustus, jolla selviää kaikki muu paitsi poskipäät ja nenä, jotka tänäänkin ratsastuksen jälkeen olivat lähellä kuolla.

Löysin myös youtubesta kauan etsimäni musiikin nimen, johon olen halunnut yhtä kauan tehdä videon, joten tässä se nyt on. Ps. videossa on myös ns. tarina, joten kuunnelkaa sanoja ja katsokaa ajatuskella ;)


2 kommenttia: