maanantai 7. joulukuuta 2015

Luukku 7: Puhelimen tyhjennys

Puhelimen muisti alkoi näyttää punaista, ja kuvat oli pakko siirtää koneelle. Yllättäen pari julkaisukelpoistakin sieltä löytyi, joten tässä luukussa tulee kevään ja marraskuun lopun väliltä kuvia sattumanvaraisessa järjestyksessä. Kerron kaikista kuvista myös lyhyesti jotain oleellista.

1. Sillon joskus kun oli kaunis talvinen ilma. 2. Aivan alkuvuodesta syötteellä oli tosi jännä sumu rinteissä, mutta huipulta näki sumupilven yli. 3. Poppareita ja ranch-dippimaustetta ♥
 4. Käyntimaaston maisemat talvella

1. Kauden ensimmäisiä kisoja edeltävän illan kisafiilistely. 2. Kisojen ruusukesaldosaldo ja ratojen pöytäkirjat. 3. Pörröinen poni pakkasella lämpimän toppaloimen alla. 4. Kaunis taivas kouluaamuna.1. Rantamaisemat loppukesästä/alkusyksystä. 2. Helsingin lentokentän Starbucksissa kesäloman ekana päivänä. 3. Linnanmäki, ostokset ja hattarat. 4. Ehkä maailman parasta Dumlemuffinssia ja vanilijajäätelö♥

1,2,3,4 "Ei Iphone 4s:llä saa hienoja kuvia. Kaikki on ihan surkeita ja tärähtäneitä."
Niimpä olen ihan  samaa mieltä asiasta.

1. Kesän eka uittoreissu meripetojen kanssa. 2&3 Minun ja Ronjan "art" kuvia Tornion kisareissulta. 4. Voitte vaan kuvitella, minkälaiset sokerihumalat saatiin lauantai iltana Torniossa Haaparannan karkkikauppavisiitin jälkeen. Seuraavana päivänä minunja Ronjan piti vielä ratsastaa. Fiksua porukkaa, eikö?

1&2&3 Käytiin juhannuksena vähän veneileen. 4. Käytiin juhnnusillalla katsomassa kokkoa.

1. Pitkän automatkan alkutaipaleelta. 2. Lahteen, Takkulan ratsastuskoululle saavuttua ponin viimeiset reenaukset ennen kisoja. 3. Lauantain kouluosuuden jälkeiset iltakävelyt ennen iltaruokia.
4. Minun ja Riinan taivaalliset jäätelöannokset hotellilla.

1. Syksyn pimeydessä kynttilät ovat tosi kiva pieni valonlähde. 2. Tampereen keskustan jouluvalopallot. 3. Kaverikuva 4. Ihana auringonlasku ja satuttiin oikeaan aikaan oikeaan paikkaan kameran kanssa. 5. Näin meillä juuti kun sain kaikki valmiiksi ja käväisin vessassa, jonka aikana poni oli tuhonnut sykerönsä... 6. Chili-Appelsiinisuklaa ja vaahtokarkkijäätelö♥ (molemmat eivät oleet minulle)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti