lauantai 12. joulukuuta 2015

Luukku 12: Tallitontun blogihaaste

Tallitontun blogihaaste
Kiitos haasteesta Jatta
  1. Aloita haaste ainakin yhdellä jouluisella kuvalla. 
  2. Kerro vapaamuotoisesti siitä, mitä joulu sinulle merkitsee ja miten sitä vietät.
  3. Miten hevoset näkyvät joulussasi? Vietätkö perinteisen tallijoulun rakkaimpien karvakamujen seurassa tai suuntaatko kenties tapaninpäivänä rekiajelulle?
  4. Mikä on ikimuistoisin talvinen hevoskokemuksesi? 
  5. Valitse mielestäsi paras talvinen tai jouluinen hevoskuvasi ja kerro miksi juuri se kuva viehättää.
  6.  Haasta valitsemasi määrä muita hevosbloggaajia, joiden luona tallitontut eivät ole haasteen kanssa vielä vierailleet. Haastettu kopioi nämä ohjeet blogiinsa ja toteuttaa annetut tehtävät.


Joulu on mielestäni vuoden kohokohta! Odotan sitä aina jo tammikuun alusta lähtien, ja joulukuussa olen jo ihan innoissani. Vietetään joulua perheeni kanssa aina aika samalla kaavalla. Molemmat mummoni, pappa, tätini, hänen miehensä, sekä heidän ihana koira tulevat meille joulun viettoon. Aloitetaan neljän aikoihin kunnon jouluaterialla, jonka jälkeen alkaa joulupukin odotus. Kun pukki saapuu, pikku-Riina haluaa aina, että lauletaan Joulupukki-laulu. Niinpä laulamme laulun, jonka jälkeen päästään lahjojen jakamiseen -ja tietenkin myös niiden avaamiseen. Joulupäivän aamuna menemme aina mummolaan syömään joulupuuroa.

Jouluaattona aamupäivästä käyn yleensä ratsastamassa ilman satulaa, mutta mitään suurempaa merkitystä poneilla ei meidän joulunvietossa ole. Olisihan se tietenkin mukavaa mennä joulumaastoon tai vaikka pulkka- tai hiihtoratsastamaan tonttutamineissa.

Talvisia kuvia ei minulla kovin hirveästi ole, mutta tämä ihana kuva silti löytyy viimevuodelta. Vaikka minun ilme ei ole siittä parhaimmista päästä, ja ponikin kantaa komeaa pörrökavaa, ei se silti tunnelmaalannista.
Ikimuistoinen talvinen hevoskokemus löytyy parin vuoden takaa. Meidän ensimmäinen hiihtoratsastu. Silja Sypen selässä ja minä suksilla roikkuen laukattiin täysiä ympäti kenttää ja tallipihaa.

Mukaan tallitontun blogihaasteeseen pääsevät:
 Silja 
Jessica

 Senja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti