keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Luukku 22: Kuva-arvoituskisan tulokset


Luukussa 8 järjestin kilpailun, jossa piti etsiä kahden kuvan väliltä seitsemän eroavaisuutta. Osallistujia kisaan tuli, onneksi, mutta vain kolme kappaletta. Kiitos kuitenkin Pinjalle, Ellalle ja Siljalle! Osallistuneiden määrästä päätellen, taisin tehdä tästä hieman liian vaikean. Ensi kerralla paremmin! 

Oikeat vastaukset: 

Alemmasta kuvasta puuttuu...
... 1.Kangaskassin vaaleanvihreä neliskanttinen kuva
... 2.Estetolpan tukipalikka
... 3.Sypen alaturparemmi
... 4.Sinivalkoisen puomin sininen raita
... 5.Harjatöyhtö
... 6.Satulavyöstä pieni merkki
... 7.Satulahuovan kultainen laatta

Kolmesta vastanneesta yhdellä oli kaksi väärin ja kahdella yksi, joten voittajan jouduin toden teolla arpomaan. Kuvissa eniten hämäsi Alkuperäinen tekstin p-kirjain, joka näkyi ylemmässä kuvassa mustana lenkkinä. Arpaonni suosi tällä kertaa Ellaa, joten palkintona esittelen blogia tässä postauksessa, ja blogin linkki on näkyvillä minun blogissani.Blogissa tamperelainen 17-vuotias Ella kertoo perheensä omasta Pysteliina, tutummin Pyste-nimisestä suomenpienhevosesta. Pysteliina on 19-vuotias ex-ravuri, jonka Ella perheineen on omistanut jo neljä vuotta. Pysteliina on myös astuttettu, joten jos kaikki menee hyvin blogissa päästään seuraamaan pienen hevosenalun kasvua. Blogissa on Pystelle myös oma esittelysivu, jossa on kivasti tekstiä, pari kuvaa, sekä videoita.

Postauksi on tosi helppo lukea, ja niissä on hyvästi tektiä ja hyviä kuvia. Blogissa pyörii myös tällä hetkellä joulukalenteri, joten postaustahti on 10+, ainakin jouluattoon, ylihuomiseen saakka. Blogissa olen aiemmin seikkaillut, mutta silloin se ei oikein ollut minun makuuni. Reilussa vuodessa blogissa  on kuitenkin ehtinyt tapahtua suurta kehitystä ja nyt minäkin liityin mukaan blogin menoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti