maanantai 29. kesäkuuta 2015

89. Hannan estetunti


Viime torstaina, vakituisen valmentajain, Tanjan ollessa reissussa hänen sisko Hanna hyppäytti minua Sypellä ja Riinaa Ruutilla sekä Juliaa Bondella. Talille tulimme hyvissäajoin jotta ehtisimme rakentaa radan kentälle, joka oli edelleen aika märissä oloissa. Ensin ratsastivat Riina ja Julia.

Riina ja Ruuti
Julia ja Bonde
 Lähdin noin tunnin puolessa välissä talliin laittamaan Syppeä ja itseäni hyppykkuntoon. Kävelin itsekseen alkukäynnit aivan normaalisti, jonka jälkeen alettiin tulemaan heti alkuraveissa ravipuomeja, joiden välimatkat oli mitoitettu sopiviksi pikku-Ruutille ja miniravin omaavalle Bondelle, joten Syppe sai ravata tosissaan hitaasti. Laukassa mentiin myös samaa puomisarjaa, mutta välit oli tietenkin muutettu, mutta jouduttiin tulemaan silti tosi pienta laukkaa.Käveltiin hetki ja alettiin tulemaan punaista pystyä, jonka edessä oli apupuomi. Tällekkn esteelle piti tulla pikkulaukka, mutta aluksi ei meinannut hyvää laukkaa enää löytyä, joten aloitin muutaman kerran alusta. Esteen jälkeen vaihdettiin suunta vasemmalle ja hypättiin viiden laukan okseri-pysty linja. Okserille ensimmäiset hypyt lähti taas tosi kaukaa, joten retkahdin kaulalle esteiden välissä. Tämän jälkeen käännyttiin jälleen vasemmalle, kolmoissarjalle, joka meni hyvin. Uudestaan punainen pysty, jolta kaarrettiin vihreälle pystylle. Sain mennä rataa muutamaankin otteeseen, että se alkoi menemään kunnolla.


Tässä välissä poni sai taas hengähtää, enne kun alettiin menemään muita tehtäviä. Tämän tehtävän ensimmäiisenä esteenä toimi mustavalkoinen pysty päinvastaisesta suunnasta, kuin edellisessä radassa. Seurava este oli vihreä pysty, eli aika tiukan tien sai kääntää, jos aikoi vihreän yli päästä. Onnistuttiin täsä yllättävänkin hyvin. Tämä mentiin vain yhdesti. Sitten hypättiin ruskea okserin samaan suuntaan kin edellisessä radassa ja sen perään jälleen vihrä pysty. Tämä tie laittoi jo vähän mietimään, että mistä sitä pitää ratsastaa ja miten. Tästäkin päästiin ealla kerralla läp, joten se tehtävä sai jäädä siihen. seuraavaksi tehtvä aloitettiin punaisella pystyllä, osta käännetiin ruskealle okserile. Tämä tie jos mikä alkoi jo epäilyttää, mutta samalla lailla myös tätä ekalla läpi. Vielä viimeisenä tehtävänä oli punainen pysty, jolta vihreälle pysylle tiukasti. Tstäkin selvittiin ehjin nahoin.                          
Videossa kaikki muut patsi ensimmäinen käännöstehtävä
Mitäs piditte kun oli eemmän videoita kuin yleensä?

2 kommenttia:

  1. Oli kiva postaus ja mun mielestä oli kiva että oli vähän enemmän video materiaalia! <3 Ookko muuten ilmottautunu keskiviikon rata reeneihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! Ja tällaisia postauksia saattaa tulla jatkossa useimminkin. Ja joo ilmoittaudin sinne just aamulla ;)

      Poista