sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

84. Aluekarsintojen 2-päivä


Tänään eli sunnuntaina oli karsintojen toinen päivä ja toinen laji, kouluratsastus. Karsintaluokkana toimi Helppo B K.N Special, joka oli ainoa luokka minkä tänään ratsatin. Kisapaikalla oltiin perillä jo hyvissä ajoin, joten käytiin kansliassa ja ehdittiin sen jälkeen vielä tovi katsella kisoja, ennen kuin mentii ottamaan poni vinkasta ja varustamaan sitä. Verkkaamaan mentiin puoli tuntia ennen luokan alkua, että ehtisin ratsastaa ponin hyväksi ennen rataa.

Huomatkaa toki uusi ihana kisatakki!

Verkassa poni toimi oikein nätisti. Ei ollut ollenkaan pohkeen takana ja liikkui muutenkin kivan rennosti. Luokan alkamisaika viivästyi, niin kerettiin ratsastaa vielä radankin kerran läpi, ennen kuin lähdettiin ruutua kohti. Kentälle päästiin edeltävän suorituksen ajaksi kävelemään aitojen ulkopuolelle, jossa poni tuntui samalta kuin verkassa. Mutta sitten aitojen sisällä keventelin ja testasin parit lisäykset jotka olivatkin yllättäen pohkeen takana. Tuomari vihelsi pilliin ja keskiraveille ei voinut enää mitään tehdä.Rata tuntui selästäpäin kauhelta katastrofilta. Tuntui, kuin poni olisi vain sipsutellut pikkuravia menemään pää taivaissa. Vaikka todellisuudessa se kulki oikein nätisti ja reippasti. Pöytäkirjoissa raviohjelma oli 6-7 eli aika hyvin! Käyntiosuus meni sujuvasti ja Syppe pysähtyi hyvin tasan. Numeroin 6,5-7. Laukkakin oli jo paljon parempaa ja sujuvampaa kuin edellisillä kerroilla. Numeroharukka laukasta tuomareilla oli 5,5-6,5 + toisen tuomarin antamat kaksi seiskaa pääty-ympyrästä ja lävistäjästä!

tästä ratavideoonRadan jälkeen käytiin kävellen kopilla juomassa ja pari kuvaa räpsimässä, 
jotka ei tosin onnistunut ollenkaan kauhean ötökkämäärän ansiosta. Sitten kipiteltiin takaisin kisakentän tuntumiin prosentteja kuuntelemaan. Ne tulivatkin aika pian sen jälkeen. Pissteitä 316 ja prosenteissä 63,200%! Ennätysprosentit aluekilpailuista ja ensimmäistä kertaa koulukisojen johtoon! Olin jo kolmas lähtiä, joten saatiin noin tunti odotella ennen luokan loppua. Vasta kolmanneksi viimeinen ratsukko meni meidän ohi sijoituksissa. Onneksi kukaan muu ei mennyt, ja jäimme toiselle sijalle. Ponille pintelit jalkaan ja palkintojenjakoon mars! Luokan palkintojenjaon jälkeen jäimme vielä kentälle vastaanottamaan Powercup-ruusukkeet hyväksytyista karsintaradoista tai jostain vastaavasta. En ole oikeastaan edes ihan varma, miksi ruusukkeet edes jaettin :D En uskala vielä sanoa, pääsinkö finaaleihin vai en, koska virallista tietoa asiasta ei vielä ole tullut.


Poninhoitaja Julia ja Riina lähtivät viemään Syppeä vinkaan, ja minä jäin odottamaan pöytäkirjoja, joiden tulossa kesti varmaan puoli tuntia! Luokasta saatiin myös tavarapalkinnoksi samanlainen keltainen saavi kuin eilen sekä musta huopa, jossa lukee valkoisella Hööks. Lisäksi siellä oli jonkunlainen hiusten kiiltosuihkepullo. 

Kuvassa tämän päivän palkinnot paitsi se hiussuihke + eilinen blingbling reunainen huopa


 Mitäs piditte postauksesta? Oliko liian vähän tekstiä tai liikaa kuvia?

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen poni ja hyvältä näytti ratakin! Banneri on kiva ja tykkään ulkoasustakin!:-) Liityin myös lukijaksi!

    www.valttijamaisa.blogspot.fi

    VastaaPoista