torstai 11. kesäkuuta 2015

82. Koulurata treenailuja


 Pitkastä aikaa päästiin Siljan kanssa yhtä aikaa tallille, joten otin kameran mukaan ja kuvattiin toisten ratsastusta kentälle jätetyissä kouluaidoissa. Silja meni ensin Epulla junioricupin seuraavaa kouluohjelmaa, ja minä sitä samaista K.N specialia kuin viimekerralla. Kaikki kuvat ottanut siis Silja.

Siljan alettua loppuverkkaamaan, menin varustamaan Sypen, jonka olin jo aikaisemmin harjannut. Aloin heti alkukäyntien jälkeen ratsastamaan kunnllolla käynnissä ja kevyessä ravissa.

 
Lisäyksetkin alkavat jo näyttämään joltain
hammasta purren viimeiseen kirjameen saakka :D

Otin aika pian jalustimet poissa, koska ilman niitä on paljon helpompi ja parempi ratsastaa. Aloin menemään rataa taas osissa: käynti, ravi ja laukka osuuksia. Ravissa poni oli ihan hyvä, vaikka aika moneen otteeseen jouduin menemään joitain ravi-käynti siirtymisiä, joita Syppe ei ensiksi halunnut mennä peräänannossa. Kun niistä selvittiin, niin mentiin kerran helppo käyntikohta, jonka jälkeen päästiin laukan pariin.
Laukan nostot ovat edelleen vähän omituisia, mutta eivät enää niin hitaita. Laukka ei yhäkään pyöri kunnolla, mutta parempaan päin ollaan menossa. Ohjelmassa on heti ensimmäisenä laukassa pääty-ympyrä, jossa laukkaa saa hyvin ratsastettua paremmaksi. Toinen, eli tässä tapauksessa vasen laukka sujuu paljon paremmin. Tuntuu, että laukka-käynti siirtyminen on paljon helpompi kuin laukka-ravi.Loppuun ratsastin koko ohjelman läpi. Syppe alkoi olla jo hieman väsynyt, joten se ei ravannut tarpeeksi reippaasti viimeisellä kerralla. Muuten K.N alkaa olla jo hanskassa, ja nyt kyllä pitäsi olla varmalla mielellä menossa kohti sunnuntain koulukisoja ylirannalle, samalla nähdään päästäänkö Powercupin finaaleihin Lahteen Takkulan tallille 2-3.8.
 6 kommenttia:

 1. Vau hienosti meette <3 :) me jätetään Ropsun kanssa nää power cup hommelit tältä vuojelta, ens vuonna yritetään sitte päästä power cuppiin kunhan tuo koulupuolikin on varmempi! :) mutta tullaan kumminkin lauantaina sinne ylirannalle hyppään se 1-tason 80cm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Nähellään sitten lauantaina kisoissa ;) i

   Poista
 2. Tosi hyvän näköstä tuo teijän meno! Superkivoja kuvia myös & hyvä postaus :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja hyvä postaus! Pitäs nähellä joku pv😘

  VastaaPoista