lauantai 14. toukokuuta 2016

Rapakkorallia


Viikon hiljaiselon jälkeen taas postausten parissa! Viime päivät minulla on mennyt kouluhommien parissa, tai sitten olen tapellut viikonloppuna otettujen kisakuvien kanssa. Sain vihdoin osan kuvsta galleriaan, joka löytyy tästä osoitteesta. Mitäs muuten pidätte blogin uudesta kesäisestä ulkoasusta? Minusta tästä tuli oikein kiva ja iloinen.

Viimevikolla torstaina aloitettiin ratsastus normaaliin tapaan kevyellä ravilla ja laukkapätkillä, mutta poni oli koko ajan pohkeen takana. Koitin vähän herätellä sitä ravaamalla ja laukaamalla lujempaa, mutta sama tahmea meno jatkui. Seuraavalla laukalla nousin sitten jalustimille kevyeeseen istuntaan ja laukattiin astetta lujempaa kenttää ympäri. Nyt alkoi Nanaltakin virtaa löytyä. Vaihdeltiin suuntaan ja sama homma tähänkin suuntaan. 

Kentällä meni samaan aikaan toinenkin ratsukko, joten minun piti pitää silmiä auki ettei jyrätä niiden päältä. Kentälle tuli kolmas ratsukko, ja nyt joutui tosissaan katsomaan ympärilleen. Kentälle oli jäänyt lumien jäljiltä iso rapakko, jonka läpi oli mentävä täydestä laukasta, ellei halunnut vastaan tulevaa hevosta syliin. Aluksi Nana vähän epäili hirmuisen suureen rapakkoon menemistä, mutta huomasikin sen olevan oikein hauskaa. Seuraavilla kerroilla kun rapakko piti ohittaa, poni lähti vain vetämään sitä kohti ja laukkasi oikein innoissaan sen läpi. Kesän uitoreissuja odotellessa!

Perjantaina päästiin jo vähän hyppäämisen makuun, kun hypättiin Tanjan silmän alla pieniä esteitä. Poni innostui ihan kunnolla, ja meinasi mennä aina esteiden välissä vähän minne sattuu. Kuitenkin itse hypyt onnistuivat oikein hyvin. Huomenna, lauantaina suunnitelmissa on jälleen hyppyjä, joten jos sieltä saataisiin tarpeeksi kuva- tai videomateriaalia postauksen toteuttamiseen.

Viikonloppuna Ronja oli meillä kyläilemässä. Lauantaina käytiin Sypen ja Charloten kanssa kunnon maastossa, jonka jälkeen otettiin Nana hommiin. Käväistiin alkukäynneillä naapurin lenkillä, ja otettiin samalla parit poseerauskuvat. Tällä kertaa oli rento juoksutuspäivä. Ponilla oli tosin aika paljon virtaa, ja veti jälleen aika moisella vauhdilla liinan nokassa. Huomenna tarkoituksena on jäädä tallille yötä, sillä ollaan Julian kanssa varsavahtivuorossa. Takkulaan on siis lähipäivinä syntymässä varsa, joten ihania varsakuvia tulossa lähiaikoina!
3 kommenttia:

 1. Ihana ulkoasu ❤
  Hienosti ratsastat Nanalla, on se vaan kaunis:D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja mää tykkään tosta ulkoasusta!😍

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja aivan ihana tää uusi ulkoasu! :)<3

  VastaaPoista