maanantai 8. helmikuuta 2016

Kuvapäivä


Edellisen postauksen jälkeen olen käynyt tallilla vain lauantai aamulla, jolloin menin pitkästä aikaa Sypen. Ponilla ei ole vähään aikaan menty kunnolla koulua, joten sain tehtäväkseni taivutella poni oikein notkeaksi. Alkuun ajatus kuulosti pitkän työn takaiselta, mutta poni yllätti positiivisesti ja kulki yllättävän rentona alkuraveista lähtien. Laukka onnistu myös hyvin, kun poni itsekkin pyöritti laukkaa, mutta ei mitenkään vapaaehtoisesti. Tallilta kotiin päästyä menin suoraan makaamaan sänkyyn ja katsomaan Netflixiä, kun olo oli niin kuumeinen ja kipeä. Mittasin kuumeen iltapäivällä, ja mittari oli uhkaavasti kuumeen ja normaalilämmön rajalla. Meidän oli Julia kanssa määrä mennä iltatalliin, vaikka molemmat oltiin aika kipeitä. Särkylääkkeiden taikavoimalla olo parani ja raahauduttiin reippaasti tallille ruokkimaan hevoset. Samalla siivottiin vähän paikkoja. Tälläkin hetkellä olen kotona viltin alla, mutta onneksi tämä tauti alkaa olla jo voiton puolella. Tänään olisikin hyvää aikaa uudistaa blogin ulkoasua ja tehdä kuunon banneri, mutta katsotaan miten käy.

Joulukalenerin yhtenä luukkuna toimi päivä kuvina- postaus, jota haluttiin myös nähdä jatkossa. Tammikuun viimeisenä torstaina meillä oli koulua vasta illalla, joten innostuin tekemään päivä kuvina -postauksen. Sain vasta nyt tämän tehtyä loppuun, joten tässä se nyt on!
Päivä aloitettiin normaaliin tapaan aamupalalla, jonka jälkeen vaihdoin tallivaatteet. Tässä välissä tuli jo vähään kiire, kun kyydin piti lähtä puolelta vähän matkan päästä kotipihaltani.
Yllätys yllätys kyyti oli jälleen vähän myöhässä, ja kotona turha juokseminen kauheassa kiireessä oli turhaa. Tallilla hain sypen tarhasta ja aloin laittamaan sitä valmiiksi maastoon.
10.30 pästiin kentälle Siljan ja Epun kanssa ja lähdettiin metsään. Tarkoitus oli mennä rauhallinen käynti-ravi maasto, mutta ilma oli niin lauha ja pikku-Sypelle tarttui lunta kavioihin ihan tilsoiksi asti, niin meidän piti ravata lähes koko matka reippaasti. Melkein tunnin lenkki kävästiin metsässä.
Kotona käytiin kaverin kanssa vähn kuvailemassa, jonka jälkeen tehtiin karamellikaakaot, joista tuli tosi makeita, vähän liiankin.
Koulu tosiaan alkoi vasta 16.00, ja oikean puolimmaisessa kuvassa ollaan odttamassa kyytiä. Koulusta päästiin kotiin sitten seitsemältä.
Kotona katsoin pll:ää, mutta päivä ei vielä ihatosin  tähän loppunut,mutta kuvauksen lopetin tähän.

Haluaisitteko näitä postauksia jatkossa lisää ?

8 kommenttia:

 1. Juu lisää haluan;)

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Juu lisää vain, nää on tosi kivoja lukee!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät ja aika varmasti näitä näkee blogissa jatkossakin :)

   Poista
 3. Kiva postaus ja lisää näitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät ja niin kuin edellisillekkin sanoin, niin lisää on luvassa :)

   Poista
 4. Tykkään! Eihän haittaa jos käytän samanlaista ideaa itsekin?

  VastaaPoista