tiistai 6. lokakuuta 2015

YOUR NAME IS BOND, BOTHNIABOY BOND

 
Lauantai 3.10.2015 Haukiputaan Virpiniemi…
Erittäin salainen tehtävä…pohjanpoika 2015
 Lauantaina oli ehkä uoden odotetuin ja vaivalla valmistetut poikien ja miesten ratsastuskilpailut Abc:llä.  Joka vuosi kisoissa on teema, jonka mukaan toteutetaan alkushow.

 " Uuteen Bond- elokuvaan tarvittiin Bond-tyttö, johon piettiin valintatilaisuus. Neljä tismalleen samannäköistä ehdokasta käveli lavalle; minä ja kolme muuta olimme kunnolla meikattuja mustissa urheiluliiveissä ja nahkahousuissa. Sitten lavalle rynnisti viides, minua päätä lyhempi venäläinen Olga.

 
Ensimmäinen koe oli vikellys, jossa me samannäköiset esitettiin meidän vaivalla tehty vikellysesitys ponilla, jolla ei oltu vikelletty kuin se kuukausi, joka olime treenannut. Olga tuli sitten jonkun ajan kuluttua tönimään meidät poissa ja hänet puntattiin ponin selkään. Olgahan ei tietenkään osannut ollenkaan vikeltää, vaan keikkui selässä miten sattuu. 


Seuraavaksi menimme vaihtamaan "rantavaatteet" seuraavaa osaa varten. Kävelimme lavalle yksitellen James Bondin viereen ja kysyimme "Hi handsome! Who are you?" Bond vastasi: 
"My name is Bond, James Bond". Tämänkin Olga veti omalla tyylillään.

 
Tämän jälkeen vaihdoimme pienen mustan mekon, joka päällä menimme jälleen yksitellen tarjoamaan Bondille drinkin, jonka hän joi. Viimeisen, eli Olgan  tarjoillessa (joi itse melkein koko lasin ennen kuin se saapui Bondille asti) drinkkiä, venäjäläismafiamies käveli lavalle ja käskytti hänen perässään tulevan miehen viemään salkun tuomareiden pöydälle, ja kipitti takaisin venäläisen taakse kuin koira. Tuomarit avasivat salkun, joka oli täynnä rahaa, jota he heittelivät ilmaan. Venäläinen kyseli "Is it okay? Is it?" ja osoitteli vuortellen meitä ja rahoja. Tuomarit nyökyttelivät rahan kimpussa ja venäläiset raahasivat kauhistuneet neljä Bond-tyttö ehdokasta poissa maneesista, ja Olga sai paikkansa ja hyppäsi Bondin syliin jalat levällään."
 
Ja vai oliko meillä hauskaa? Ehkä välillä jopa liiankin hauskaa! 
Saapa nähdä, mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Uusi vuosi uudet kujeet, vai? ;)

Kaikki kuvat ©FotoSoini
2 kommenttia:

  1. Oli varmasti hauskaa :D tosi kiva tällanen postaus, ja pitääpä ens vuonna tulla kattomaan ;)

    VastaaPoista