keskiviikko 20. toukokuuta 2015

78. Hyvän mielen kisaviikonloppu


Kyllä me muutaki tehdään kun kisoja kierretään! Mutta en koskaan muista tehdä/julkaista postauksia vain valmennuksista. Oltiin tänäviikonloppuna kahdissa eri kilpailuissa. Lauantaina ABC:n koulukansallisissa ja sunnuntaina Äimärautiolla alue-este hyppelöissä.

Koulukisoissa starttasin vain yhden luokan, Lapsiratsastajien esiohjelman 2015 helppo b:n joka oli avoin myös D-lupalaisille. Omat tavoitteet kisoihin olivat yli 58%. Kisoihin ei menty mitään sijoitusta hakemaan, vaan hyvää rataa. Syppe oli verkasta asti tosi hyvä, mutta radalla ei enää liikkunut ihan niin rentonakuin verkassa. Laukatkin nousivat käskystä, eikä vasta viiden askeleen päästä. Lopputulos radasta oli  58,583%. Esteponi-sypeksi tosi hyväsuoritus kansallisista!  Kuvia ei valitettavasti ole tällähetkellä ollenkaan...

Sunnuntailta saatte toivotun Kisavdeopostauksen! Ensimmäinen videopostaus blogihistoriassa. Mentiin siljan kanssa koko ajan kellonajoissa vähän sekaisin, mutta mitäpä tuosta :D Ja suurkiitos Siljalle joka jaksoi kans höpöttää kameralle välissä.  

Niin että juu.... kisavideopostauksen kuvasin ja editoin ja latasin youtubeen kolmeen otteeseen mutta jokin siinä oleva ääni oli tekiänoikeuksilla suojattu, joten koko videosta lähti äänet poissa... Joka kerta kesti pari tuntia että sain videon youtubeen ja jokaisella kerralla äänet olivat lähteneet... Kyllä vain hieman ärsyttää!

Sunnuntaina starttasin kaksi luokkaa 80 ja 90cm. 80cm meni hyvin, vaikka parille esteelle ei oikeen tullut paikkaa. Luokka oli A.1.0, puhtaat radat palkitaan, joten punavalkoinen ruusuke saatiin kisoista muistoksi. 90cm ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Alkurata oli hyvä, mutta perusradan viimeiselle esteelle ajauduttiin liian lähelle, jonka seurauksena kielto ja seuraavalla yrityksellä puomi halusi tulla alas kannattimilta. Vielä kirsikkana kakun päällä satiin yksi aikavirhepiste. Yhteensä siis 9vp, jotka kaikki yhden huonon paikan ansiota... ensikeralla pitää siis keskittyä parempien paikkojen ratsastukseen!
© saara
80 ja 90cm ratavideot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti