perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kesäillan kuvapostaus

30/6/2016/

Yritin saada vielä tämän postauksen julkaistua kesäkuussa, mutta kello ei odota ja kuukausi vaihtui aivan alta aika yksikön. Eli heinäkuun ensimmäistä viedään. Viime postauksissa on jäänyt vähän taka alalle miten meillä Nanan kanssa menee? Kun olen tainnutkin jo mainita, viikonloppuna alkaa meidän osalta kisakausi Torniossa, joten niihin ollaan treenattu kuluneella viikolla. Sunnuntaina lähdettiin erään tallilaisen houkuttelemana merelle satuloilla, tai oikeastaan kahvallisilla terapiavöillä ja paksuilla huovilla kahlaamaan matalempaan veteen. Nanan lempipuuhaksi on osoittautunutkin kaikki vedessä touhuilu, tietenkin esteitä unohtamatta. Maanantai oli lepopäivä ja tiistaina mentiin maneesissa sileätyöskentelyä. 

Vakituisen valmentajan ollessa koko viikon Ypäjällä, mentiin keskiviikkona vieraan valmentajan estevalmennukseen. Valmennus olikin hyvä muistutus, kuinka edellisessä valmennuksessa niin hyvin hypännyt hevonen ei aina mene ihan samaa rataa seuraavalla kerralla. Alku meni hyvin, sitten tammalla meni hermot, kun ei saanutkaan mennä niin lujaa kun itse olisi halunnut. Saatiin kuitenkin loppua kohti paremmaksi ja paremmaksi, ja viimeinen rata oli jo meidän normaalia suoritustasoa.

2.

Tänään, torstaina käytiin rennosti maastossa kävellen ja ravaillen, josta ratsut pitivät oikein paljon. Ainakin silloin, kun ympärillä ei ollut kymmentä lentävää pikkukaveria... Ennen iltatallia käytiin vielä ottamassa vähän kuvia Nanasta, tarkoituksena saada hyvä rakennekuva edellisten jatkoksi. Tässä vähän tämän päivän kuvastoa.

3.
4.

6.
5.

7.
Löytyikö kuvista omaa suosikkia?

8.

2 kommenttia: