lauantai 17. tammikuuta 2015

69. Mihin on jäänyt blogin päivittely?

Tosiaan. Täällä blogin puolella on ollut nyt vähän hiljaista. Siihen syynä on se, että ei ole ollenkaan kuvia postauksiin. Niin kuin olen moneen kertaan sanonutkin, en vaan pysty kirjoittamaan postausta, jossa ei ole ollenkaan kuvia. Mutta nyt tuleekin kuulumis postausta. En kerro tässä postauksessa kaikkea mitä olemme tehneet, vaan kaiken mitä muistan.

Tammikuun ensimmäisinä päivinä oli estevalmennus omalla kentällä. Pohja oli vihdoin tarpeeksi hyvä hyppäämiseen. Esteet olivat vain maapuomi-50cm kun ei oltu pitkään aikaan hypätty mitään. Tunti meni hyvin ja ponikin tykkäsi hypätä.

10.1 oli harjoituskilpailut Aaltokankaalla, joissa ratsastin C-merkin kouluohjelman. Kisat eivät menneet todellakaan suunnitelmien mukaan. Radasta en rupea selittämään mitään. Prosentit oli 61.97% vaikka olisinkin voinut mennä monta kertaa paremminkin, mutta tällä kertaa sitten näin. Sijoitus oli noin puolen välin tienoilla. 


Vihdoin ja viimein poni sai luopua paksusta karvapeitteestään, ja harjaajan homma helpottui puolella!


Ponin karvat lattialla


Tänään ja eilen olen toiminut ponien hoitajana Siljalle joka eilen ratsasti kolme ponia mukaan lukien Sypen. Miksi sitten en itse ratsastanut? Syynä on se, että en saa viikkoon ratsastaa polven rasitusvamman takia. Tänään (lauantaina) käytiin Riinan kanssa juoksuttamassa Ruuti ja Syppe. Ponit juoksi kiltisti ympyrällä, ja Syppe esitteli välillä isoa ravia. 

videolta kaapattu kuvaTähän loppuun vielä hauska kuvasarja päiväheinien jakohetkellä "nuorten poikien" leikeistä. Molemmat (Syppe ja Bonde) ovat jo tänävuonna 19.v, eivätkä melkein koskaan tarhassa riehu. Korkeintaan raavaavat sievästi toisia karkuun.

kuvat kaapattu videolta, joten laatu on mitäparhaimpia
Tein tämän postauksen puhelimen blogger- sovelluksella, niin jotkut kuva saattavat olla oudoissa kohdissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti