torstai 1. tammikuuta 2015

68. Vuoden ensimmäinen

Ensimmäinen ensimmäistää 2015!

 Kuin oudolta tämä päivä kirjoitettuna näyttääkään... Mutta nyt on vuosi 2014 pulkassa. Viime vuonna on tullut tehtyä niin paljon kaikkea uutta ratsastuksessa ja itse hevostelussakin. Tässä postauksessa keron tiivistettynä koko vuodesta pienten "kysymysten" avulla.

Vuoden kaviokas?

Kuin kaikki varmasti arvaavatkin niin tietenkin Syppe, jonka kanssa olen oppinut 
paljon uutta ratsastuksessaVuoden hauskin asia/tapahtuma?

Ei ole vain yhtä hauskinta tapahtumaa, vaan niitä on monia. Päällimmäisenä mieleen tulee hevosleiriltä, kun leiripaikan "liikuntasalin" päässä oleva pitkän ja kapean huoneen ovi ei ollutkaan lukossa, niin minä ja kaverini menimme uteliaisuuttamme huoneeseen. Se oli vain yhtä pitkää käytävää, jonka takaseinällä, jonne ei ovelta nähnyt, oli jousipyssyn maalitaulu ja matkanvarrella oli huonekaluja, jotka oli peitetty valkoisilla lakanoilla. Käytävällä oli myös valkoinen pyörätuoli. Kaverini Veera istui siihen ja lähdimme juoksemaan takaseinää kohti. Matkanvarrella mukaan tarttui pari valkoista lakanaa, jotka kiedoimme ympärillemme. Haimme yhden leiriläisen, jonka pyysimme hakemaan ovelle muita leiriläisiä. Kun muutama oli tullut ovelle, lähdimme kävelemään huoneen perältä hitaasti kohti ovea (minä työnsin pyörätuolia ja Veera istui siinä mustat hiukset silmillään). Ensin kukaan ei nähnyt ovelta kuin hahmon, joka alkoi vähitellen tulla lähemmäs ja lähemmäs. Hetken päästä kaikki ovella katsovat lähtivät kiljuen pois. Me vain jäimme nauramaan ja juoksimme taas takaisin takaseinälle. Saman teimme varmaan jokaiselle leiriläisele ja nauroimme aina kaikkien juostessa paniikissa poissa :D
 
Vuoden kuva?

Näitä on oikeastaan kaksi. Ensimmäinen kuva on näkynyt blogissa niin moneen otteeseen, mutta se vaan tulee heti ensimmäisenä mieleen vuoden kuvaksi, ainakin toieksi niistä.


 
Vuoden paras muisto?

Onnistuneet kisat, hauskat uittoreissut ja tallilla vietetyt yöt.Vuoden ratsastuslaji?

Ehdottomasti esteet.Vielä hieman tulevan kauden tavoitteista...

Tavoitteet 2015. En ole vielä paljoa ehtinyt miettimään tavoiteita tulevalle kaudelle.

 Ainakin kisakaudelle ensimmäisenä tavoitteena olisi Powercup
 Powercupissa on siis kolme osakilpailua esteillä ja koulussa. Esteillä korkeutta olisi isojen ponejen luokassa noin 85cm. Eli ei ole mitään uutta korkeutta. Koulupuolella on yksi helppo C:n luokka ja kaksi helppo B:n luokkaa. Treeniä treeniä niin päästäisiin niistäkin kunnialla läpi. Myös Pohjois-Suomen Aluemestaruukset olisivat tavoitteena. Poniluokissa esteet ovat 100cm molemmin puolin. Eli ennen loppukuatta olisi myös päästävä starttaamaan niitä metrin ratoja.

Kaikki kuitenkin riippuu siittä, miten ensi kesänä 19.v poni pysyy vireessä ja terveenä. 
Ainakaan näillä näkyvin ei ole mitään huolia.

Blogin nimikin on vaihtunut uuden vuoden kunniaksi takaisin edelliseen ja ulkoasukin on kokenut pienen muodonmuutoksen."Step towards our dream".  Askel kohti unelmia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti