maanantai 4. elokuuta 2014

39. Superponi! -LidRid alue-estekilpailut 3.8

Lauantaina ja sunnuntaina oli Kiimingissä alue-estekilpailut joissa menin Lauantaina 80cm seuraluokan ja Sunnuntaina ensimmäisen 90cm alueluokan. Kisoista nyt kerrankin postausta ajallaan, eikä monta viikkoa myöhässä.

Lauantaina oltiin tallilla jo 7.00. Tallilla harjattiin ponit kisakuntoon ja tarkistettiin varusteet vielä viimeisen kerran. Laitettiin ponit "uuteen" vinkaan joka oli meillä lainassa koska tallin vinka oli käytössä. Kisapaikalla oltiin kahdeksan aikoihin. Mentiin kävelemään rataa joka oli aika helppo. Luokassa oli arviointina A.1.0 eli puhtaan radan ratsastajat palkittiin. Ensin oli 70cm jonka jälkeen esteitä nostettiin 10 senttiä. Syppe oli verkassa vähän laiska mutta radalla liikku paremmin. Puhdas rata ja ruusuke annetiin heti radan jälkeen portilla. Vein ponin vinkaan ja katsottiin vielä yksi luokka ennen kuin lähdettiin. Tallilla pesin Sypen pelkällä vedellä ja puhdistin ja laitoin varusteet valmiiksi huomista varten. Lauantailta ei ole valitettavasti kuvia ja video saattaa tulla viikon aikana.

Sunnuntaina oltiin tallilla samoihin aikoihin ja harjasin ponin ja vein varusteet autoon. Tälläkertaa poni pääsi tallin tuttuun vinkaan Ruuti ponin kanssa. Kisapaikalla Silja joka toimi tänään hevosenhoitajana jäi laittamaan Sypelle varusteita päälle ja minä ja Ronja mentiin kävelemään rataa. Rata oli taas aika helppo vaan kahdeksan estettä. Tässä luokassa arviointina oli A.2.0 eli ei uusintaa ja aika ja virhepisteet ratkaisevat. Syppe oli paljon reippaampi verkassa kuin eilen. Todella moni ratsasti huonon tien 2.esteelle ja moni hevosista ja poneista kielsi tai pudotti puomin tällä esteellä. Radalla Syppe oli tosi hyvä! Liikkui omalla moottorilla eikä kytännyt turhia. Meni vaan korvat hörössä koko radan. Kolmas sija tuli ensimmäisestä alue 90cm luokasta. Superponi♥


kuvat (c) Vilma Seppänen


kuvat(c) Jenni Visuri
kuvat (c) Salla Myllymäki


tähän loppuun vielä video 90cm radasta. Jos video ei jostain syystä näy, sen pääset katsomaan tästä :)


2 kommenttia: