sunnuntai 24. elokuuta 2014

40. Kouluponeilua

Kävin tänään siis aamulla ratsastamassa Sypen jolla oli ollut viikon "loma" takana tai siis en ole sillä viikkoon ratsastanut. Pikku loma teki ponille hyvää ja oli tänään tosi hyvä. Normaalien alkuverkkojen jälkeen aloin tekeen käynti ja raviväistöjä poni oli ihan hyvä molempiin suuntiin. Etujalat vaan menivät joissain väistöissä takajalkojen edelle. Väistin keskelle, tein ulos voltin ja väistin takaisin uralle. Pysähtelin välillä lyhyen sivun keskellle ja lopussa tein voltit laukassa.


Kun poni oli niin kivan tuntoinen, niin päätin testata paria laukanvaihtoa. Syppehän ei ole tehnyt minulla kertaakaan täysin onnistunutta laukanvaihtoa. Tälläkertaa ensimmäisellä yrityksellä vaihtui vain etujalat. Toisella ei tapahtunut sitäkään, poni vain lisäsi laukkaa vaihtoavusta. Kolmannella yritysellä tulikin laukanvaihto! tosin pukin kautta, mutta vaihtoipa kumminkin. ;)

hmm..missäs tuo oikea käsi oikein on?


Laukanvaihtojen jälkeen tein pari ravilisäystä, joissa poni oli jo lähdössä vähän liiakin lujaa. Lisäyksen jälkeen kun otin taas ponia vähän kiinni, niin se kokosi itsensä tosi hyvin pohkeen ja kuolaimen väliin ja liikkui pienesti ja reippaasti. Ei ole koskaan noin hyvin ravannut. Parhaasta ravipätkästä harmi vaan ei ole minkäänlaista kuva/videomateriaalia:(Laukkasin vielä vähän ja ravasin loppuravit. Käytiin vielä kävelemässä minimaastokin. Kaikki kuvat on ottanut pikkusiskoni Riina, joka sai ensimmäistä kertaa järjestelmäkameran pieniin kätösiinsä, joten kuvat sen mukaisiakin :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti