torstai 22. joulukuuta 2016

VIDEOKOOSTE | Luukku 22


Tässä luukusta tulee nyt vähän enemmän ajantasainnen, sillä tällä kertaa tehdään pieni katsaus eiliseen estevalmennukseen ja siihen, miten Nana on lähiaikoina liikkunu.

Jos joku seuraa meitä instagramissa (@teamrajanti) sieltä on saattanut löytää vähän kuulumisia. Ollaan treenattu viime aikoina kahdella valmennuksella viikossa, tiistaina kouluvalmennuksella ja keskiviikkoisin esteillä Ronjan kanssa samaan aikaan. Molemmat ovat menneet aika vaihtelevin menestyksin, mutta pääosin Nana on käynyt entistäkin energisempänä, eikä ole keskittynyt asiaan. Pari valmennusta ollaan menty hammasta purren kun mikään ei oikein meinaa onnistua. Onneksi aina silloin tällöin tamma kulkee nätisti ja oikein päin ja hetken saa olla siihen tyytyväinen. Tällaisia keroja ovat olleet esimerkiksi viimeviikolla, kun ratsastin ilman satulaa kentällä rennosti, ja hevonen käyttäytyi kuin unelma ja kulki hyvin.  Myös sunnuntaina ratsastin kunnolla yksinään maneesissa, jolloin sain kans olla tyytyäinen pikkuheppaani.

Kuten aikaisemmassa postauksessa mainitsin, kiropraktikko kävi rusauttamassa Nanan pahimmat lukot auki. Muutoksen huomaa paljon laajemmista liikeistä, eikä ravi ole enää niin tikittävää kun ennen. Kuitenkin pahimmat jumit ovat lavoissa, joita vielä jumppaillan.

Eilen hypättiin vähän pienemmillä esteillä eri tehtäviä, jotka näkee tarkemmin alla olevalta videolta. Tälle viikolle saatiin myös toinen hyppykerta, nimittäin Ville Peltokoski, joka hyppäsi Nanalla pohjanpojissa, tulee perjantaina meille valmentamaan! Seuraavaa videoa toivottavasti kyseisestä valmennuksesta, jos ei muullon niin joulukalenterin jälkeen.


2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä hirveän hyvä rytmi ja tasaisuus teidän tekemisessä! Lainaa mulle vähän tuota siistiä istuntaa kanssa! :D Mulla itselläni on hirveästi rytmitysongelmia esteradoilla, välillä menen liian kovaa ja välillä otan liikaakin pois, ja välillä sitten taas menee tosi hyvin ja tasaisesti. Ihan hassua, miten monta erilaista pätkää voi vaikka seitsemänkin esteen radalle mahtua! Mutta teidän menoa kyllä täytyy vain kehua ja ihailla, hyvin pidät hevosen siinä samassa laukassa, vaikka välillä näkyy pieniä innostumisen merkkejä- olette superhieno pari! :) Liityinpä tässä samalla myös lukijaksi, joten teillä on uusi jäsen mukana menossa !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! Usko tai älä, meilläkin joka treeneissä tulee niitäkin pätkiä, kun mikään ei onnistu ja tempo heittelee laidasta laitaan ja ratsastan päälle vielä huonommin kuin alkeislainen... Onneksi silti ulkopuolisen silmään meno ei näytä niin kauhealle kuin se selkään tuntuu :)

      Poista