keskiviikko 7. joulukuuta 2016

VASTAUKSIA | Luukku 7




Ensimmäisessä postauksessa pyysin teitä kysymään kysymyksiä kysymyspostauksen varalle, ja tässä postauksessa kerron niihin vastauksia. Kysymyksiä tuli aika sopivasti, joten kaikkiin sain myös vastattua
Mikä on lempiaskellajisi ratsastaa?
 - Hmm... Varmaan laukka, koska sitä on kiva työstää sileällä mentäessä ja laukassa on muutenkin huomattavasti kivempi ja helpompi istua kuin ravissa! 

Onko sinulla tiettyjä rutiineita jouluaattoisin?
 - On! Aamulla mennää usein tallille, jossa liikutetaan hevonen miten millonkin. Iltapäivällä meille tulee sukulaisia ja syödään aina yhtä hyvä jouluateria. Sen jälkeen tulee joulupukki jakamaan lahjat, meillä tosiaan on vielä sen verran pieniä lapsia aina kylässä, ja onhan joulu aina kivempi kun itse pukki tulee käymään! Lahjat availtua lähdetään käymään haudalla, jonka jälkee aattoilta jatkuu yleensä joulusaunalla ja suklaan syönnillä.

Aijotko tehdä mitään erityistä tänä jouluna? 
 - Joulumaasto olisi tosi kiva toteuttaa kerrankin, vaikka siitä ollaan jo monta joulua puhuttu.

Millaisesta hevostyypistä pidät, luonne jne?
 - Luonteeltaan ystävällinen ja kiltti, mutta ei silti mikään tylsä. Persoonalliset hevoset ovat varsinkin kivoja, kun mikään päivä ei ole täysin samanlainen! Ratsastettavuudelta mielummin energinen ja eteenpäinpyrkivä, kuin laiska. Ponimaiset hevoset ja ponit ovat myös mieleeni! 

Tavoitteet hevosharrastuksessa? 
- Tietenkin kun kilparatsastaja olen, menestys myös muualla kuin Pohjois-Suomessa olisi mahtavaa!

Mitä hyviä puolia on esteratsastuksessa? Entä kouluratsastuksessa?
- Esteratsastuksessa se vauhti ja vaaralliset tilanteet. Myös se radalla oleva tietty fiilis, että nyt mennään eikä meinata ja tietty riskinotto! Kouluratsastuksessa viehättää hevosen ja ratsastajan välinen yhteys, ja näyttävyys niillä, jotka hommansa todella taitavat. Lajissa on myös aina täydellisyyteen pyrkiminen päätavoitteena. 





Miksi valitsit juuri Nannan?
- Tähän on oikeastaan aika hankala vastata. Nana oli vaan juuri sellainen mitä etsittiin. Tarvittavan hyppykapasiteetin omaava, eteenpäin liikkuva ja vielä vähän raakile, josta saa vielä vaikka mitä irti kunhan vain treenaa. Ja niin kuin moni sanoikin, kun sen oikean hevosn näkee, tulee tietty tunne että tuo se on, niin kävi tämän kohdalla.

Mitä tavoitteita sinulla on ensivuodelle?
- Kehittyä ratsastajana ja ratsukkona parhaan mukaan

Muuttuisiko elämäsi, jos nyt lopettaisit bloggaamisen?
- Minulla olisi paljon enemmä aikaa iltaisin ja muutenkin, mutta minne jakaisin kaikki kuvat ja asiat joita aina tänne kirjoitan? Mihin käyttäisin aikani kun en halua lukea kokeisiin tai tehdä mita koulujuttuja?

Millainen olisi unelmahevosesi?
- Tämä on ollut sama jo pienestä asti: vaaleanrautias sukkajalka tamma, innokas ja omanlaatuinen estehevonen!

Mistä sait idean alkaa blogata?
- Bloginhan perustin jo 2013, jolloin kaikilla oli blogi ja miksi ei minulla sitten olisi ollut? Massan mukana siis tähän maailmaan tulin, ja toisin kuin kaikki muut, olen jatkanut blogin kirjoittamista ja kehittänyt sisältöä aina vain paremmaksi.

Esteet ratana vai yksittäisenä? Miksi?
- Ratana. Sillon on paljon enemmän tekemistä, ja joutuu keskittymään kunnolla mitä tekee seuraavana ja sitä seuraavan esteen jälkeen.

Mikä saa sinut bloggaamaan?
- Halu kirjoittaa, mitä mieleen tulee ja jakaa kuvia ja ajatuksia myös muille. Postauksia on myös kiva lukea myöhemmin. Tavallaan tämä pitää myös perinteisen hevospäiväkirjan roolia yllään.

Millaiset postaukset ovat omasta mielestäsi parhaimpia?
- Postaukset, jotka on kirjoitettu oman mielen mukaan omia mielipiteitä säästelemättä. Myös hyvä ja koukuttava kirjoitustyyli, joka "pakottaa" lukemaan vain enemmän ja koko postauksen loppuun.

Millainen olisit itse hevosena/ponina?
- Tosi kiltti poni tai hevonen, joka haluaa tehdä kaikkea ja yrittää parhaansa, vaikka ei ehkä aina osaisikaan. Tämä poni olisi oikein kiva ja mukava ratsastaa, mutta keksii myös omia järjettömiä tempauksia yhtäkkiä. Muiden hevosten seurassa yrittäisi olla kaikkien kaveri, vaikka kaikki ei siitä aina tykkäisikään.

Entä millainen Nana olisi ihmisenä?
- Nana olisi kunnon nainen, josta joko tykätään tai ei sitten ollenkaa. Se olisi oikea oman mielipiteen omaava, ja jos ja kun neidin oma tahto ei menisi läpi, hän suuttuisi tosi pahasti hetkeksi, mutta ei olisi pitkävihainen.






Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sulla on?
- Niin kauhealta kuin se kuulostaakin, minun tulevaisuus on vielä hyvin pahasti auki, eikä minulla ole mitään muuta suunnitelmaa kuin se, että menen lukioon ja mietin siellä mitä aion elämälläni tehdä.


Miten keksit blogisi nimen ja miksi?
Blogin nimi oli ennen Step towards to our dream, joka tuli vain mieleen, kun olin saanut uuden treenikaverin, Sypen. Nimi alkoi silti kyllästyttää ja halusin vaihtaa sen suomeksi vähän muokaten, Askel kohti unelmia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti