torstai 6. elokuuta 2015

97. Kuulumisia ja tiedottelua


Nyt blogin puolella on ollut jo hiljaista reilut pari viikkoa, joten nyt on hyvä aika palailla takaisin ja kertoa mitä kaikkea olemme tehneet ja mitä nyt viikonloppuna on tulossa.  

Viime viikon syppe sai ottaa rennommin. Alkuviikolla Syppe käveli sille määrätyt terapiaratsastukset, ja loppuviikosta mentiin kouluvalmennuksessa. Viime viikonloppuna (1-2.8) Kiimingisä pidettiin estekisaviikonloppu. Lauantaina oli pikkuluokat 1-tasolla ja sunnuntaina sitten isommat luokat 2-tasolla. Molempina päivinä toimin ensimmäisissä luokissa hevosenhoitajana ja lopuissa kuvaajana. Muistikortti täyttyi ihan mukavasti reilusti yli 1000:lla kuvalla. Sunnuntainajuoksutin myös Sypen, jonka jälkeen käytiin loppukevelyillä naapuritallin ohi menevällä lenkillä.Maanantaina Silja ratsasti Sypen kunnolla. Tiistaina oli estetreenin vuoro, jossa mentiin ympyräjumppaa ja n.80cm korkeudella pieniä tehtäviä Syppe oli hieman jumissa maanantain jäljeltä ja alkutunnista pahasti pohkeen takana. Eilen keskiviikkona kävimme Siljan ja Bonden kanssa maastoilemassa hiekkamontuilla, jossa ponit sai laukata mäkiä ylös niin lujaa kuin pääsivät. 

Kuvat parin viikon takaiselta valmennukselta team mustapaidat ;DTänään ratsatstettiin vielä puolentunnin kouluratatreenaukset sateessa ennen viikonloppua. Niin siittä viikonlopusta... Kesäkuun alussahan olivat Pohjois-Suomen aluekarsinnat Power cupin finaaleihin Lahteen. No, sinnehän me lähdetään huomen aamulla, vain yli kuuden tunnin ajomatkan päähän Takkulan tallille. Lauantaina koulu ja sunnuntaina estefinaalit, jossa ratkotaan koko kisan voittaja ja sijoittuneet. Innolla olen tätä jo odottanut yli kuukauden, joten heippa! 

Mitä piditte tällaisesta kuulumispostauksesta?

1 kommentti: