tiistai 21. heinäkuuta 2015

94. Team Honolulu


Silja-Bonde,  Minä-Syppe,  Oskari-Ruuti,  Veera-Sharlotta,  Noora-Vallu

Niin mikä oli? No tietenkin meidän ponikatrilli!
 Olemme tässä viimeisten parin viikon aikana kolmeen otteeseen harjoitelleet ponikatrillia Abc:n koulukilpailuihin. Kisat järjestetään joka vuosi, ja aina on myös kisoilla oma teemansa. Tänä vuonna teemaksi oli valittu Hawaii. Minun ja Siljan tehtäväksi osoittautui musiikin valitseminen -ja muokkaaminen. Väittäisin, että kaikki ovat joskus kuulleet Hawaii musiikkia, sitä oikein hidasta soittimien pilpattelua ja muuta. Eihän siihen musiikkiin voisi nyt mitään muuta kuin käyntikatrillin tehdä, jota kukaan ei kyllä jaksaisi katsoa, ainakaan nukahtamatta. Parhaaksi vaihtoehdoks melle jäi sitten Shakira, ja hänen Hawaii'hin sopiva musiikki.



Itse ohjelma saatiin valmennuksella tehtyä jo yhdessä kerrassa! Tosin minulle alunperin valittu ratsu Tilta ei oikein sopeutunut tähän hommaan, niin Syppe piti ottaa sen tilalle. Katrillia tehdessä saatiin välillä nauraa ihan kunnolla kaikille tyhmille ideoille, ja kaikista eniten meidän 'yllätysnumero' Ruutille, joka tuli suoraa laitumelta kisoihin ja katrilliin.




Esiintymiset menivät tosi hyvin, vaikka Bonde ja Syppyrä olivat välillä vähän enemmän ja vähemmän muista jäljessä. Myös ja parit pukit saatiin yleisön iloksi. Ja jos vielä jollekkin jäi epäselväksi, hauskaa meillä oli alusta loppuun! Alla olevasta videosta näet koko katrillin. Kahdessa kohdassa musiikki loppuu jostain syystä, mutta alkaa pian taas uudelleen.

TÄSTÄ VIDEOON



Mitäs piditte katrillista ja tämmöisestä vähän lyhymmästä postauksesta ?

2 kommenttia: