maanantai 20. huhtikuuta 2015

75. Vuoden ekat hyppelöt kentällä


ryhdikästä
 Nyt vihdoin ja viimein sain ostettua oman kameran, josta olen noin kaksi vuotta haaveillut ja tarve on ollut kova varsinkin edellisen pokkarin irtisanoutumisen jälkeen ja kaikki viime vuoden kuvat onkin otettu Siljan kameralla, josta suuri kiitos hänelle! Mutta tosiaan nyt bloggausinto on taas alkanut heräillä henkiin, kun postauksiin on kuva- ja videomateriaalia. Joten toivotaan, että tämä blogi saisi vihdoin ja viimein aktiivisuutta ja lukijoitakin lisää.

Tosiaan, otsikon mukaisesti päästiin kentälle vihdoin hyppäämään. Tosin ei Tanjan valvoman silmän alla, vaan tällä kertaa Tanjan siskon, Hannan pitämällä estetunnilla. En ollut taaskaan yksin, vaan tällä kertaa Riina oli myös treenaamassa ristikkoluokkaa ja ensimmäisiä kisoja varten.

Aloiteltiin suoralla linjalla puomitehtävällä, jossa oli kaksi puomikasaa joiden välissä käyntiin sirtyminen ja takaisin raviin. Tätä mentiin muutaman kerran molempiin suuntiin, jonka jälkeen puomeista nousi miniristikoita, jotka mentiin lyhyessä laukassa. Tätäkin suuntaa vaihdellen.

 Tämän jälkeen mentiin pientä rataa, joka oli enemmänkin Riinalle ristikkoluokkatreeniä ja minulle lyhyen, terävän laukan- ja poninhallintatreeniä. Kun Riina suoriutui hyvin tehtävästään, niin esteitä voitiin jo vähän nostaa. Ne eivät kuitenkaan noussut korkeuksiin, vaan sinisten palikoiden varassa niin korkealle kuin palikat antoivat myötä, eli noin 60-70cm. Lukuun ottamatta yhtä okseria,
 jossa oli tolpat. Se nostettiin noin 80cm "korkeaksi". Tässä vaiheessa en mennyt enää rataa, vain yhtä pätkää siitä. 

tästä ensimmäiseen videoon


Suunnanvaihdos ja sama kolmen esteen rata jatkui okseria suurentaen. 
Viimeinen este eli okseri on nyt noin 90cm.

tästä toiseen videoon


Kolmannella kerralla vaihdettiin taas suuntaa ja estettä nostettin 105cm korkeudelle.

 tästä viimeiseen videoon
Varmaan jokaista, joka katsoi videot äänet päällä häiritsi automaattiarkennuksen ärsyttävä ääni. Mutta syystä ja toisesta laitoin videot äänet päällä, koska ilman ääniä olisi liian tylsä, eikä mitään hyvää musiikkia löytynyt. Tarkkasilmäinen saattoikin huomata postissa tulleet uudet muutamalla 
bling-blingillä varustetut saappaat jalassani, jotka oli tosi jäykät ensimmäistä kertaa jalassa.

  Mitä tykkäsitte postauksesta? Muistakaa postauksen alaosassa olevat toiminnot!

6 kommenttia:

 1. Mistä oot ostanu saappaat ja minkä hintaset ne oli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hööksistä ostin ja oikea hinta oli noin1500€ mutta oli alennuksessa vain 160 euroa niin käytettiin tilaisuus hyväksi ja ostettiin ;)

   Poista
  2. 1500 alennettu 160! Aika hyvin :D minkä nimiset saappaat?

   Poista
  3. eipä ollutkaan 1500 vaan 189€ :D mennyt kruunut ja eurot hööksin sivuilla sekaisin... Mutta Nahkasaappaat Marseille Horsehead® on saappaiden nimi ja tosi hyvät on vaikka minulle vähän pitkät varret on kun ei oo ehtiny muokkaantua vielä :)

   Poista
 2. Eikös nuo ole ne hööksin saappaat jotka on oikeasti 189€ ja kruunuissa 1500..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä muuten onkin mutta sillon kun tilattiin niin kaikkien muiden tuotteiden hinta oli euroissa ja nuiden saappaiden hinta kruunuissa... Aika jänä juttu, eikö?

   Poista