keskiviikko 17. joulukuuta 2014

60. Luukku 17

"Joulukuun seitsemästoista 2014"

Tässä postauksessa kerron teille tästä vuodesta kuvien ja lyhyiden tekstein avulla. Tuossa yllä olevassa kuvassa lukee luukku 10, koska tämä oli alunperin tarkoitettu juuri tuohon 10 luukkuun mutta tuleekin tässä luukussa :)


Tammikuun alussa sanoimme perheeni kanssa hyvästit Suomen kylmille pakkasille
 ja lähdimme kahdeksi viikoksi Thaimaaseen. Thaimaasta palattuamme ratsastelin Sypellä enimmäkseen lumisateessa.


 Helmikuussa kokeiltiinhihtoratsastusta ja se oli kyllä huippua! Kävimme myös Sypen kanssa ensimmäistä kertaa vieraan valmentajan opissa naapuritallilla maneesilla.


Maaliskuussa treenasimme pieniä esteitä ja koulua. 
Kiersimme parit lähialueen seurakilpailuja este- ja koulupuolella.


Huhtikuussa kenttä alkoi sulamaan ja päästiin treenaaaan kunnolla esteitä ja koulua. Tipahin huhtikuussa ensimmäisen kerran sypeltä esteillä. Käytiin myös yhdissä harjoituskilpailuissa.


Toukokuussa startattiin ensimmäiset aluekilpailut ja treenattiin koulua ja esteitä. Käytiin myös kalajoella hyppäämässä seuraluokka.

'
 

Kesäkuussa ei ollut ollenkaan kisoja. Treenailtiin ja nautittiin kesästä, (joka oli tosin aika viileä). Käytiin ensimmäinen kunnon laukkamaasto ja oltiin tallilla yötä siljan kanssa moneen otteeseen.


Heinäkuussa oli Pihkalan leiri, suoraan sanottuna vuoden kohokohta. Kotona jatkettiintreenailua ja käytiin uittamassa hevosia melkeimpä joka viikko.


Elokuussa alkoi kunnon kisakuukausi. Kierrettiin aluekilpailuja ja sen taustalla nautittiin kesästä tallilla yötä viettämällä ja iltauinneilla.


Syyskuussa oli ensimmäinen ulkomaalainen valmennus. Syyskuussa myäs oli kisakauden viimeiset aluekilpailut Haapavedellä. Ja alimmainen kuva...on virpiniemen maastomaratonilta talliporukka juoksukamppeissa! Juostiin siis kaikki varttmaraton , eli 10,5 km. Oli kyllä huippua ja en ois uskonut koskaan itseäni juoksemassa yli 10 km ja vielä kisoissa ja kaiken lisäksi sijoittuvani kolmanneksi naisten sarjassa:D


 Lokakuussa oli syysloma, jolloin olin tampereella ja kävimme HIHS:issä. 
Sypellä ratsastelin normaalisti koulua ja esteitä.


Marraskuussa oli Anen valmennukset, joissa ratsastin vain yhtenä päivänä. Koko kuussa hyppäsin vain kolme kertaa, kun tallilla ei yhäkään ole sitä maneesia... Marraskuun viimeisenä päivänä oli kisakauden viimeiset kilpailut.

Joulukuussa ei ole pystynyt ratsastamaan melkeimpä ollenkaan muuta kuuin käyntiä ja ravia. Tämän takia joulukuun kuvassa on vain yksi ja ainut kuva. Sekin oon tallin sisältä.

1 kommentti:

  1. Blogisi on arvosteltu! :) http://anskujapelle.blogspot.fi/2014/12/joulukalenteri-luukku-16.html

    VastaaPoista