keskiviikko 10. joulukuuta 2014

53. Luukku 10

"Joulukuun kymmenes 2014"

Huomasin tässä tänä aamuna että ohhoh enpä olekkaan tehnyt tämän päivästä postausta vaan hypännyt suoran seuraavaan joten tämä postaus on siittä syystä myöhässä. Ja eilinen postaus tuli myöskin myöhässä, koska koneen netti ei toiminut. Mutta nyt siihen itse tämänpäivääiseen postaukseen jonka aiheena on bannerit kautta aikojen. Älkää järkyttykö ensimmäisistä bannereista, jotka ovat aivan järkyttäviä! Blogin nimi on vaihtunut muutamaan otteeseen, joten älkää ihmetelkö bannereiden tekstejä.

1.
 Blogin ensimmäinen banneri. Alkuaikoina nimi oli siis My and my ponylife eli se kaikista tylsin ja normaalein. Banneri on aika yksinkertainen suoraan sanottuna todella yksinkertainen.
2.
 Toinen banneri ja taas aika yksinkertainen tämäkin. Kuvien rajaus ja laatu eivät kyllä ole ihan kohdallaan. Tämä banneri oli näkyvillä vain päivän tai kaksi.

3.
 Kolmas banneri ja tällä kertaa kuvat ovat jo parempia ja joissain kuvissa on jo rajauksetkin melkein kohdallaan. Tähän aikaan blogissa seikkaili jopa neljä ponia. Tosin tuo hyppäävän shetlanninponin kuva on leiriltä, eikä liity blogiin melkeimpä ollenkaan


4.
Neljännen bannerin kuvat ovat hyvälaatuisia, mutta muuten kuvat eivät oikein sovi blogin banneriin ollenkaan. Tämäkn ehti  olla vain päivän blogissa.

5.
 Viidennessä bannerissa on kiva idea, mutta toteutus on epäonistunut.
6.
Kuudennetta banneria en ole itse tehnyt, vaan kaverini Oona teki sen minulle. 
Ensimmäinen huolella tehty banneri blogissa.

7.
 Seitsemännssä bannerissa on blogilla uusi nimi Step towards our dream, joka saattaa palata vielä blogin nimeksi joskus. Kuvien toisiinsa häivytys on liian selkeä. Eron huomaa heti kun katsoo.
 Ja nuista kahdesta sypen kuvasta en tykkää.


8.
 Kahdeksannes banneri on aika yksinkertainen, jossa kuvien häivytyksen huomaa 
'jälleen mielestäni liian selkeästi.

9.
Yhdeksäs banneri on muuten aika kiva, mutta sypen turpa on jäänyt vähän huonnosti tuohon kuvaan.


10.
 Kymmenes banneri on kaverini Elisan tekemä, ja sen kyllä huomaa, mitentarkemmin Elisa rajaa kuvat ja tekee muutenkin koko bannerin aikaisempiin verrattuna. Sypen pää näyttää vaan vähän oudolta mutta ei paljon.

11.
 Tämän bannerin tekoon meni minulla todella kauan, ja kuin saattaakin huomata, tähän on panostettu enemmän kuin mihinkään aikaisempaan banneriin.
12.
 Maila jäi poissa blogista, ja blogin nimi vaihtui ainakin bannerissa. Tässä bannerissa silmiin pistää ikävästi tuon puoliympyrän oikea laita, joka on vöhön suttuisen näköinen.

13.
 Tämä banneri on kyllä oma suosikkini. Vaikka on hieman yksinkertainen, mutta silti kiva.

14.
Syksyinen banneri tulee perässä hyvänä kakkosena. Nuo kelta-oranssi-punaiset lehdet on lisätty picmonkeyllä, jonka tarkkasilmäinen saattaa huomata. Mielestäni hauska yksityiskohta bannerissa.

15.
Nykyinen bannerini on tehty pikaisesti, sillä joulukalenterin alkaessa oli ulkoasua muutettava talvisemmaksi ja tässä on alle puolessa tunnissa tehty pikabanneri.


Mitäs piditte bannereista jamikä oli niistä paras?

2 kommenttia:

  1. Mun blogissa on nyt se "linkkaa blogisi"- 5 parasta blogia. Ja siis olet päässyt viiden parhaan joukkoon, joten käyhän kurkkaamassa http://meijujataktur.blogspot.fi/

    VastaaPoista