torstai 4. joulukuuta 2014

47. Luukku 4

"Joulukuun neljäs 2014"
Nyt saatte neliosaisen elämäni ponit- postauksen, joissa esittelen
 ratsastusuran aikana tärkeiksi tulluita poneja.

Ruuti


Oikea nimi: Rudi
Kutsumanimi: Ruuti
Synynyt: 2005 unkari?


Rotu: Risteytysponi
Sukupuoli: Ruuna
Väri: ruunikonkimonkirjava
Säkä: n.125cm


"Ruuti. Kirjava pikkuponi, jolla energiaa riittää vaikka muille jakaa! Osaa hypätä todella hyvin kokoonsa nähden ja esteradalla menee kuin kokenutkin kisakonkari ja tykittää aina maaliin."

kesä 2012

Ruuti oli ensimmäinen hoitoponini, jonka kanssa treenasimme koulu- ja esteratsastusta. Ruutia aloin ratsastamaan melkein alķeiskurssi tasoisena. En ollut hypännyt kuin ristikoita ja pienenpieniä pystyjä. Ruutilla ratsastaessa ei ollut mitään erirtyistä "tavoitetta", muuta kuin kehittyä itse ratsastajana.
Ja ruuti oli täydellinen opettaja.

kevät 2012

Kouluratsastuksessa harjoiteltiin ihan perus asioita ja esteitä mentiin ristikko-70cm, joka oli korkein hyppäämämme este. Ruutilla päsin menemään harjoitskilpailut, joissa mentiin 60cm ja puhdas rata, josta saatiin palkintokin!(pillimehu ja muumitikkari :D)

palkintojenjako heinäkuu 2012

Kilpailujen jälkeen Ruuti oli lähdössä kuukaudeksi kesälaitumelle, ja Tanja ehdotti minun kokeilevan Mailaa seuraavalla tunnilla. Nykyään ruutilla ratsastaa pikkusiskoni kerran viikossa tai kahdessaa ja kilpailuissa Ruutilla ratsastaa kaverini Ronja, jonka blogista pääset lukemaaan ruutin kuulumisia. Blogiin pääset tästä.

Ronja & Ruuti PS-M 2014
Riina & Ruuti talvi 2014
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti