sunnuntai 16. marraskuuta 2014

44. Anen valmennus 15.11
Tosiaan eilen oli taas vaihteeksi ruotsalaisen Anen valmennus, jossa olen kerran aiemmin käynyt. 
Normaalisti valmennukset ovat kaksipäiväiset, mutta tällä kertaa menin vain yhden päivän, koska oli niin kauheaa säätämistä nuiden maneesiaikojen kanssa. Meillä oli siis estevalmennus jossa oli minun lisäksi myös toinen ratsastaja.

Mentiin aluksi pienellä ympyrällä ilman jalustimia  puomi ravissa,sitten käyntiin pari askelta silmät kiinni väistöä, avattiin silmät ja nostettiin laukka jota mentiin viisi askelta ja takaisin raviin, puomille ja udestaan. Tehtävä oli aika haastava vaikka kuulostaakin ehkä helpolta. Heti puomin jälkeen käyntiä jossa piti väistää sisäpohjetta, jota Syppe ei oikein kuuntele, vielä simät kiini! muta hyvää treeniä tuo on ja laukkakin nousee kunnolla ensimmäinen askel ponnistaen. 

Sitten mentiin ristikkoja pienenä ratana josta en ala sen enempää selittämään,sillä videolta näkee kyllä kaikki tarvittavan. Sitten mentiin sarjaa. Eka mentiin sarjan pelkkää B osaa johon tultiin A osan edestä ympyrän tapaisesti. (Tätä ei koosteessa ole)Sitten mentiin noraalisti sarjaa kumpaankin suuntaan

Koostevideo ei halunnut tulla tähän kunnolla, joten voit katsoa koosteen tästä.


Ajattelin tehdä joulukalenterin, mutta en yhtään tiedä mitä luukkuja siihen teen,
 joten teidän lukijoiden pitää nyt kommentoida eri postausideoita.
 Jos niitä tulee tarpeeksi niin joulukalenteri ilmestyy! Ja nyt kaikki kommentoimaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti