maanantai 28. huhtikuuta 2014

36. "Taidan olla kakun velkaa"

Perjantaina 23.4 koulu loppui puoli kolmelta ja siittä lähdettiinkin melkein suoraa tallille Siljan kanssa, sillä minulla ja Ronjalla oli estetunti 16.00. Syppe oli terapiassa ja tuli vasta varttia vaille neljä.Laitoin omat varusteet päälle ponia odotellessa. Harjasin ponin jalat ja laitoin suojat. Hain satulan ja laitettiin satulavyö Siljan kanssa kiinni kun sitä ei kukaan saa yksin kiinni. Laitoin rintaremmin ja hain hanskat ja raipan kaapista ja lähdin Ronjan kanssa kentälle. 

 Käveltiin ja ravattin ja aloimme laukkaamaan kenttää ympäri lisättyä ja oikein hidasta laukka vuorotellen. Sen jälkeen mentiin ympyrällä pientä ristikkoa ravissa ja laukassa.
Hypättin yksittäisenä punaistapystyä jossa oli alla pieni talo. Sen jälkeen toiseen suuntaan liukuriportti pystyä.
Sitten tultiin linjana vesimatto okseri ja se punainen pysty. Kuin otsikossa lukeekin kakkun olen velkaa koska siinä tulikin ensimmäinen kielto ja toinen tippuminen tuolta ponilta. No,  uusi yritys ja yli päästiin. Toiseen suuntaan sama juttu, pysty ja kielto ja tippuminen. Kiellosta en sinäänsä tippunut vaan lensin kaulalle ja sitten poni kääntyi pois esteeltä ja käänsi kaulan ihan mutkalle ja siittä sitten pääsin maata nuuskimaan.Lopputunnista mentiin rataa joka oli korkeimmillaan 95cm. Käytiin kävälemässä loppukäynnit metsässä ja laitoin sypen poissa ja menin kuvaamaan siljan koulutuntia. Kaikki kuvat on siis Silja ottanut, josta kiitos sille :)


3 kommenttia: