lauantai 8. maaliskuuta 2014

34. Perjantain estevalmennusNiin kuin edellisessä postauksessa lupailin, niin nyt postausta siis eilisestä valmennuksesta, joka oli Virpitallien maneesissa. Saavuin tallille kymmeneltä. Hain ponin tarhasta, riisuin loimen, harjasin, ja varustin. Lähdin kävelemään virpitallille 20 vaille 11, sillä valmennus alkoi tasan 11. 

Perillä olikin jo Äiti, joka tuli kuvaamaan ja pikkusisko Riina. Ronjan ja Hennan oli tarkoitus tulla samaan valmennukseen, mutta olivat pahasti myöhässä, sillä tulivat vasta varttia vaille 12. 
Alkuverkan jälkeen mentiin ympyrällä ravipuomeja kumpaankin suuntaan. Sitten toisella puolella ympyrää olevista puomeista kasattiin pieni pysty, ja tehtävä jatku: puomit ravissa, laukannosto, pikkupysty, raviin ja uudestaan. Sitten mentiin kahdeksikolla puomi pysty ja puomi ristikko. 
Seuraavassa tehtävässä mentiin samat puomi ja pysty mitkä oli myös kahdeksikko-tehtävässä, mutta ristiikosta nousi pysty ja se vaihtoi paikkaa ja sen jälkeen vaaleanpunainen okseri joka oli pitkällä sivulla. Tätä mentiin pari kertaa ja sitten sama tehtävä toiseen suuntaan mutta erit esteet. Puomi, pysty ja pitkällä sivulla oleva punainen okseri. tätäkin mentiin pari kerta.

 

ps.tuossa yläpuolella on kooste valmennuksesta :)


-annika

1 kommentti: