lauantai 8. helmikuuta 2014

31. Hiihtoratsastusta


 Sunnuntaina 8.2 mentiin Siljan kansn tallille ilosin mielin, sillä hiihtoratsastettiin Syppärällä!
 Tallilla haettiin Syppe ja Pv tarhasta. Minä Sypen ja silja Pv:een.Harjattiin ja laitettiin ponit kuntoon. Tanja tuli ratsastuskamppeet päällä talliin ja lähdettiin kentälle. 
Verkkasin Sypen sillä välin kun Silja laittoi hiihtokamppeita päälle. 


Siljaa ennen tuli hiihtämään Saana niminen tyttö. 
Käveltiin ja ravattiin ympäri kenttää ja vaihdettiin suunta ja otettiin vähän laukkaakin :)
Lopulta silja tallusteli laskettelumonot jalassa terassille ja ratsastin sinne. Laitettiin ohjat ja sukset olivatkin jo valmiina maassa, jote siljan ei tarvinnut kuin astua niihin ja matka jatkui silja perässä roikkuen. Kierrettiin eka vain kenttää ympäri ravissa ja laukassa. Sitten kun silja oli varma että pysyi pystysä, niin ravattiin tarhojen viertä tallipihan päähän ja laukattiin takaisin hieman normaalia  lujempaa.Seuraavalla kerralla kn tultiin tarhoiltapäin Syppe laukkasi jo ihan kunnollista vauhtia eteenpäin.


Jonkun ajan päästä Silja kävi vaihtamaan ratsastuskamppeet ja tuli vuorostaan ponin selkään.
Saana tuli uudestaan sypen perään hiihtämään kun menin vaihtamaa monot.Laskettelumonot olivatkin suuri ongelma, sillä ne eivät olleet pienet, mutta eivät silti mennyt jalkaan millään. No, vartin päästä sain molemmat monot jalkaan ja soljet kiinni ja laskettelukypärä päähän ja menoksi!

Taas ravailtiin ensin ympäri kenttää, että pysyin pystyssä ja alettiin laukkaamaa.
Pujoteltiin palikoita ja vaihdeltiin suuntaa ja  muuta. Ravattiin taas tarhojen vierestä pihan päähän ja laukalla takaisin. Uudestaan ja laukattiin taas ihan kunnon kyytiä takaisin. Äiti tuli tallille ja haki kameran ja kuvaili meitä vähän.Laukattiin ja ravattiin kenttää ympäri.

Sitten minun piti jo lähtä joukkuevoimistelu treeneihin jotka alkoivat puoli 2. Aina on ärsyttänyt kun treenit keskellä sunnuntai päivää, jolloin oisi paljon aikaa ratsastaa ja muuta.. mutta ei

Huomenna Sunnuntaina olisi Äimärautiolla koulukilpalut joihin menen Syppärällä ja Silja Bondella Siittä postauksesta tuleekin aivan erinlainen kuin mikään postaus ikinä! Mutta huomenna näette :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti