perjantai 20. syyskuuta 2013

23. Eri talli - Erit hevoset

Olin siis tänään Kellon Ratsastuskoululla katsomassa Aadan estetuntia joka alko 18.00. Tallille oli tarkitus lähteä 17.50, mutta juuri kun olin Aadan pihaan päässyt pyörällää niin siinä se seiso pyörä vieressään ja sanoi et: pyörällä mennään! (Aadan isosisko ei yllättäen lähtenytkään meitä tallille viemään) Niin pyöräiltiinpä siittä jotkut 4-6km Kiviniemestä Takkurantaan.

Tallille päästyä suoraan tallihuoneeseen listoja etsimään. Siinä pöydällä ne oli ja Aada meni Namulla, jota oli toivonutkin. Namu oli tunnilla ennen sitä tuntia, missä Aada meni, niin ei oo yhtään mitään hoitokuvia, mut on jotain viimeviikolta.


Mentiin rakentan semmosta pikku(40-60cm) rataa sinne kentälle ennen tunnin alkua. Kuvailtiin siinä Ellen ja Oonan kans tuntia. Ne meni ihan normaalisti alkuverkat ja alko tuleen ristikkoo ravissa. Sit toiseen suuntaan 50cm pystyy, sitten okseri. Ja lopputunnin meni jotain eri ratoja, jota en nyt muista. Aada tipahti namulta kerran, kun poni ei ollut niin käsissä kuin oisi pitänyt. aadajoutui sitten vaihtamaan hevosta kesken tunnin, kun pooni oli liian villi. Meni sitten lopputunnin 150cm Alinalla.

 Tähän loppuun tein tämmösen pikasen koosteen ku ei oikeen ollu kuvia
 niin videoita sitten vaihteeksi :)


-annika

2 kommenttia:

  1. liikaa välkkeitä -.- en saanu melkee mitää selvää videosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi mitään, muute ois ollu ihan liian tylsä.

      Poista